Качка по-пекінськи за унікальним рецептом.

Захотілося чогось дуже особливого.
Вуаля, наша качка по-пекінськи - саме те, що потрібно.

Особлива вона з багатьох причин. Процес підготовки до приготування за класичним китайським рецептом, який прославив її на весь світ довгий і скрупульозний:
1. Беремо пекінську качку французької породи, надуємо її повітрям.
2. 2 дні маринуємо у знаменитому соусі Хойсін з цедрою лимона, апельсина та спеціями.
3. Після обдаємо її окропом і сушимо протягом 4 днів, за рахунок цього отримуємо ніжну хрустку скоринку.
4. Стомлюємо і коптимо качку в печі при температурі 80 градусів не менше 6 годин на вільсі та вишні.
5. Перед подачею вона купається в розпеченій олії, щоб ви могли насолодитися неповторним ніжним смаком качиного м'яса з хрусткою пікантною скоринкою.
6. Подаємо качку зі свіжим огірком і тонкими, тонкими мандаринськими млинцями з пшеничного тіста викоченого на оливковій олії.

Страва розрахована на 2-4 особи.
Замовляти потрібно заздалегідь.
Повірте, воно варте вашої уваги!

Усі подробиці ви можете уточнити у нашого адміністратора за тел 7174145.
Viber, WhatsApp, Tellegram +380969605043